Shangri-La

Shangri-La describes an earthly paradise, a beautiful place where everything is pleasant and you can get everything you want. Due to the contemporary style structure and the idea of leaving as much free space as possible and open to the surrounding perspectives. Much of the natural ventilation and sunlight in the interior, leading to the solution of fragmenting the roof to make it visually permeable, Through the architecture, the parts intercommunicate and interfere with one another based on the Vastu. Purposefully angles in the roofs and relation to the linear pattern of the structure give a rhythm to the spaces. openings give life to residence; interacting and joining with nature, capturing sunlight.

Project Name

Shangri-La

Client

Sooraj

Location

Vadakkangara

Category

RESIDENTIAL